Tommi Valtonen, Takuusähkö Oy:

”Yhteistyömme Tuuman & Toimen kanssa alkoi keväällä 2007. Olimme päättäneet, että laitamme viimeinkin nettisivumme kuntoon. Hyvältä ystävältämme saimme tiedon Sarista ja Villestä, ja näin pääsimme tekemisen alkuun. Työ eteni ripeästi, yhteisesti sopimallamme tavalla ja ammattilaisten  näkemyksen ohjatessa tekemistä. Saimme omasta ja asiakkaidemmekin mielestä erittäin hyvät ja positiivisessa mielessä erottuvat nettisivut, jotka ovat toimineet loistavasti markkinoinnin apuvälineenä.

Yhteistyö T&T kanssa on jatkunut nettisivuprojektista lähtien. Se oli ja on ollut myöhemminkin helppoa, luontevaa ja mutkatonta. Sari ja Ville osaavat vapaan keskustelun lomassa löytää yrityksen keskeiset arvot ja vahvuudet sekä pukea hyvällä ja uskottavalla tavalla tarinaksi sen historian ja nykyisyyden. Sarin vahvuus on nimenomaan kirjoittamisessa ja hyvässä suomen kielen hallinnassa. Ville taasen on osoittautunut visuaalisen puolen ja sähköisen viestinnän osaajaksi.

Tuuma & Toimi on mielestäni loistava esimerkki yrityksestä, jossa osaaminen ja palvelu ovat huippuluokkaa. Lisäksi omistajat Sari ja Ville ovat erittäin mukavia ihmisiä.”