Kimmo Kalliola, Quuppa Oy:

Quuppa tarvitsi toimintansa alussa logon ja nettisivut, käyntikortit sekä esitys- ja lomakepohjat. Varsinkin logolla oli laitteen tyyppihyväksyntien takia todella kova kiire.

T&T toimi asiassa häkellyttävän ripeästi. Logoehdotus syntyi (yötöinä) jo seuraavaksi päiväksi, ja se miellytti pienten viilausten jälkeen koko tiimiä. Tyyppihyväksynnät saatiin hakuun tavoiteaikataulussa.

Myös nettisivujen aikataulu oli tiukka. Työ alkoi tapaamisella, jossa käytiin läpi Quupan toimintaan ja tuotteeseen sekä nettisivujen tavoitteisiin liittyviä asioita. Tapaamisen jälkeen T&T suunnitteli ja toteutti nettisivujen perusrakenteen ja visuaalisen ilmeen Word Press -julkaisujärjestelmällä. Lisäsimme tämän jälkeen sivuille yksityskohtaista teknistä tietoa; T&T puolestaan auttoi pitämään visuaalisen ilmeen selkeänä.

Sivut julkaistiin täsmälleen aikataulussa Slush-konferenssin avajaispäivänä. Ne ovat saaneet yhteistyökumppaneiltamme ja asiakkailtamme kiitosta ammattimaisesta ulkonäöstään sekä raikkaasta ja selkeästä ilmeestään. Lopputulosta oli vaikea uskoa alle kolme kuukautta toimineen yrityksen sivuiksi!

Kokemuksemme T&T:stä ovat pelkästään positiivisia. Työn jälki on ollut poikkeuksetta huipputasoa. Sovituissa aikatauluissa on pysytty aina, niiden tiukkuudesta huolimatta. Lisäksi yhteistyö on ollut mutkatonta ja mukavaa.

Aiomme toimia Villen ja Sarin kanssa myös jatkossa. Voimme suositella heitä myös muille yrityksille, jotka haluavat huippuammattilaiset suunnittelemaan visuaalista ilmettään ja markkinointiviestintäänsä.